Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз да разкажа за мойта :P ... не пипам ключето за фаровете а само ключа за палене ... нищо не примигва (може би щото съм бензин) и затова си милех че няма такива проблеми като при жигулата ... така съм вече 3 месеца без оплаквания ама като ви "слушам" кви ги "говорите" май ще започна да ги гася

Comment

• На всички мои коли до сега съм гасил фаровете и проблеми съм нямал. Случвало ми се е обаче да забравя да ги пусна че даже и ченгета са ме спирали за това.
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

• Аз ги гася , защото като дадеш на контакт светват , като върти на стартер се гасят после пак светват и това гасене и палене на ксеноните им скъсява живота
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• здравейте колеги
          изгоря ми ксенона на късите тои е оригинален на алфа 166
          някои да си има на представа какъв модел е и колко пари и от каде мога да си взема

Comment

• А така... и мен ме интересува че май е време да ги сменям моите крушки.
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

• за фабричени фарове с ксенон се слагат два модела крушки D2S и D2R
              като цени са :
              EaglEye D2S / D2R 96лв.
              Philips D2S / D2R 185лв.

Comment

• Ти направо им стопли душите
                Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• Благодаря ти aberrant85 за информацията. Ще ходиме двамата да взема 2 филипс-а.
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

• За да не отварям нова тема, ще питам тук. Какъв тип крушки са габаритите? Понеже ми изгоря единия, а пък искам да си взема габарити със син цвят, че да пасва със светлината на ксенона. Бяха ми подметнали Osram cool blue или Philips, но не знам какъв тип крушка да взема. Няко ако може да помогне?

Comment

• Както и да е разбрах, какво ми трябва, но Osram Cool Blue въобще няма нищо общо със синята светлина, а нормална жълта крушка, но 2 пъти по-скъпа. Някой ако знае какви габарити ми трябват, че да светят в синьо моля да каже.

Comment

• Моите са Филипс и светят по жълто и от слънцето...
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

• Е за какъв чеп пише, че светят синьо, мамка му. Примерно сега в интернет гледам същите крушки, които си бях купил Автомобилна лампа Н6W 12V 6 W синьо-бяла светлина. - 1бр.

К №: H6W OSRAM Cool Blue 4000K

Никаква синьо-бяла светлина не е това, а си е чисто жълта... Мамка му какво да си взема за габаритите, че да свети синьо????????

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                            Както и да е разбрах, какво ми трябва, но Osram Cool Blue въобще няма нищо общо със синята светлина, а нормална жълта крушка, но 2 пъти по-скъпа. Някой ако знае какви габарити ми трябват, че да светят в синьо моля да каже.
                            Потърси с ТЪРСАЧКАТА има такава тема... някви диоди с резисторче за да не ти отчита грешката или ако не ти пречи жълтата лампа само диодче... пиши лично на емоо от негови постове съм чел че някъде от Дружба си ги е взел за около 2 лв бройката.... минусът им е че горели много бързо.... Успех с търсенето
                            Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                            Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                              Никаква синьо-бяла светлина не е това, а си е чисто жълта... Мамка му какво да си взема за габаритите, че да свети синьо????????
                              Има едни, на които самият стъклен балон е син. Има и китайски - продават ги по магазините за автоаксесоари, но бързо горят, а и не знам дали ше има от тоя шибан тип, който е на 166. Филипс също имаха едни, които са с тъмносин балон.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                                Не мога да не забележа че никой не си е сложил 4300К което доколкото четох е най-удачния вариант(най-голям светлинен поток).... Само заради по синия цвят ли си зимате по голямо "К"???
                                Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                                ами няма кой знае какво предлагане , затова

аз на халогените сложих 5000к и си има разлика с късите, ама... нямаше друго
                                @valjo Не е вярно, има си предлагане. БТВ, оригиналните колко К са? И само на късите ли има или и на дългите?

@p3shku: заради цвета ги взимат - въпрос на вкус. Аз лично харесвам максимално бялата светлина и затова си сложих 4300К и на къси и на дълги. Чакам доставка на комплект и за халогените - просто в момента нямаше.

Между другото, цвета зависи и от баластите - има едни по-скъпи баласти, които правят цвета по-бял.
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X